Betalen

Betalen kan bij ons op verschillende manieren. 100% veilig en vertrouwd. Lees hieronder informatie over elke soort van betaling:

 

iDEAL

 

iDEAL is een betaalmethode, waarbij je je aankoop in een webwinkel afrekent via je eigen bank.
Als je iets koopt via een webwinkel, dan kies je 'bij de kassa' je eigen bank. Je belandt dan automatisch op het inlogscherm van de internetbankieromgeving van je eigen bank. Wanneer je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen. Heb je via iDEAl betaald dan wordt je bestelling direct verzonden.

 

 


 

Paypal

 

Paypal is een wereldwijd veel gebruikte betaalmethode. Een mooie bijkomstigheid van Paypal is de kopersbescherming. Ook bestellingen die per Paypal worden betaald worden per direct verzonden.

 


 

Bankoverschrijving

 

Betaling per bankoverschrijving en de langzaamste manier van betalen. Helaas doen de banken er nog steeds een werkdag over om het geld van de ene bankrekening naar de andere over te maken. Hierdoor zal je bestelling dan ook pas worden verzonden als de betaling is verwerkt. Dit kan 2-3 dagen in beslag nemen.

 

 


 

Credit Card

 

Betaling per Credit Card is internationaal en kan vanuit elk land worden gebruikt. Ook Bieden de Credit Card maatschappijen kopersbescherming. Niet dat je die bij ons nodig hebt maar altijd handig om te hebben. Ook betalingen per Credit Card zijn direct verwerkt en de bestelling wordt direct verzonden.

 


 

Bankcontact Mr. Cash

 

Vanuit België is de betaling per Bankcontact de standaard. Betalingen zijn direct verwerkt en de bestelling wordt ook direct verzonden.

 

 

 

 

 


 

Sofort Banking

 

Sofort Banking is in Duitland de standaard. Via Sofort kunt u met iedere bank in Europa betalen. Ook iDEAL is verwerkt binnen Sofort Banking. Ook Via Sofort Banking is de bestelling direct verwerkt en wordt bestelling direct verzonden.

 

 


 

Afterpay - Achteraf betalen

 

AfterPay voert voor Teapottery.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.